SCHOOLREIZEN

Een belangrijk onderdeel van het organiseren van een schoolreis is het kiezen voor een ervaren, betrouwbare en veilige vervoerder. Reesttours heeft jarenlange ervaring met het organiseren van schoolreizen!

Met een jong en goed onderhouden wagenpark en ervaren chauffeurs bieden wij uw leerlingen veilig, comfortabel en schoon vervoer.

Wij hebben goede afspraken met verschillende attractieparken waardoor we u scherpe prijzen kunnen aanbieden. Graag verzorgen wij naast het vervoer naar de diverse parken in binnen- en buitenland ook de rest van de schoolreis. Denkt u hierbij aan het maken van afspraken met de verschillende parken, het verzorgen van toegangsbewijzen en de lunch en bij meerdaagse schoolreizen de overnachtingen en eetgelegenheden.

Wij hebben voor u een al selectie aangemaakt met meerdere bestemmingen, waar u verzekerd bent van een geslaagde schoolreis!

Staat de bestemming die u in gedachten had er niet tussen, maken wij voor u geheel vrijblijvend een offerte en gaan wij deze bestemming toevoegen aan ons assortiment.