Als u nog nooit met een camper in Ede op vakantie bent geweest, kunt u het beste starten met een gehuurde camper van Vallei Campers. Reizen met een camper is de nieuwste trend. En de beginnende vakantieganger kan zeker nog wat aanvullende tips gebruiken. Gaat u voor het eerst op pad met een camper, dan kunt u het beste beginnen met een kleinere tour. Natuurlijk heeft u het juiste rijbewijs nodig. Gelukkig komt u met rijbewijs B al een heel eind. Met dit rijbewijs is het toegestaan een camper te besturen met een maximaal toegestane massa van 3.500 kg. De camper moet ingericht zijn voor het vervoer van maximaal 8 personen, exclusief de bestuurder.

MET VALLEI CAMPERS ALTIJD VERTROUWD OP VAKANTIE

Hier vandaag, daar morgen – een vakantie met een camper van Vallei Campers biedt u veel vrijheid en voordelen. Een camper geeft u een behoorlijke portie onafhankelijkheid. U begroet de dag met uitzicht op de zee en het zand onder uw voeten. U stopt even en geniet van een adembenemend uitzicht. Kortom voor velen geldt voor een vakantie: doen wat u maar wilt. Een vakantie in en met een camper biedt u dit alles en nog veel meer. Steeds meer reislustigen krijgen de smaak te pakken van onafhankelijke vakanties en het verkennen van het land op eigen houtje. Vakanties in een camper zijn erg in trek.

OP VAKANTIE MET DE CAMPER IN DE HERFST

De herfst is waarschijnlijk de mooiste tijd van het jaar om te gaan kamperen met een camper. In de meeste delen van de wereld schijnt het landschap in warme kleuren, de temperaturen zijn nog steeds aangenaam zomers, maar de bestemmingen zijn niet meer te druk. Perfecte omstandigheden dus om de reis met de camper te beginnen. Een bijkomend voordeel is dat u op de kosten bespaart. Als beginnende kampeerder met een camper is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Een regio die prachtig is om op deze manier te verkennen en te reizen is Andalusië in het zuiden van Spanje. Hier wordt u niet alleen begroet door een prachtig landschap en het hele jaar door milde temperaturen, maar ook door de gastvrije bevolking, pure levensvreugde en heerlijk eten. Ontdek de steden Málaga, Marbella, Ronda en Sevilla. Een standplaats in Spanje kost tussen de 22 en 70 euro. Het hangt allemaal af van wat voor u belangrijk is: als u elektriciteit en water wilt, moet u op zoek gaan naar een luxe kampeerplaats. Maar als u zonder al deze dingen kunt, dan kan het nog goedkoper. Een andere bestemming die ik kan aanbevelen voor uw campervakantie, vooral in de herfst, is Portugal.

Kijk gerust eens rond op de website van Vallei Campers, wie weet, krijgt u er wel nog meer zin in om weer op vakantie te gaan. Maar dan nu anders.