U zoekt Last Minutes vanuit Zaventem, de nationale luchthaven van België? Eigenlijk is de vorige zin niet helemaal correct, want de luchthaven is inmiddels herdoopt tot Brussels Airport Zaventem. Het is mogelijk om Last Minutes te boeken voor vluchten van SN Brussels Airlines die hier vertrekken. U kunt hierbij het comfort en zekerheid van de vlucht combineren met de budgetvriendelijkheid van een low budget maatschappij. Andere mogelijke vertrekpunten in België voor uw last minute zijn Oostende, Antwerpen maar vooral Charleroi.

Goedkope last minutes Zaventem

Indien u uw Last Minute Zaventem geboekt heeft, kunt u met de trein naar de luchthaven want er is een uitstekende treinverbinding. Let wel op dat u uw treinticket richting nationale luchthaven aanschaft, want Zaventem heeft zelf ook een (kleinere) treinhalte. Brussel Airport in Zaventem is ook heel gemakkelijk te bereiken met de wagen vanop de Brusselse ring. Omgekeerd, voor reizigers die arriveren in Zaventem, zijn er ook bussen en taxi’s beschikbaar. Er zijn zelfs internationale bussen die van en naar de buurlanden pendelen, meestal naar de naburige hoofdsteden zoals Parijs en Amsterdam.

Tip: wil je direct meer lezen over deze luchthaven en de actuele aankomsttijden en vertrektijden bekijken? Check dan de website via https://www.brusselsairport.be.

Last minutes vanaf Brussels Airport

Last Minutes Zaventem brengt u dus goedkoop naar uw favoriete bestemming. Meestal is er een ruime voorraad Last Minutes online te vinden waaruit u een leuke vakantie kunt boeken. Toeristen uit andere landen kunnen België ook bezoeken door middel van een Last Minute ticket. Ter plaatse wordt meestal verbleven in een hotel of appartement in Brussel of een andere grote stad zoals reisbestemming Gent, Brugge, Charleroi, Antwerpen of Luik. De streek verkennen met een huurauto behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Combineer je vliegreis met een weekendje België

Wat vinden deze toeristen van België? Een toerist die voor de eerste maal België bezoekt zal meestal starten in Brussel, en het Atomium, de Grote Markt en Manneke Pis bezoeken. Maar er is overal in het land wel iets interessants te vinden, want België heeft natuurlijk een heel rijke geschiedenis en cultuur. Zo is Brugge bijvoorbeeld heel populair onder de Engelsen. Maar laten we niet afdwalen: Last minutes vanaf Zaventem boeken naar het buitenland zal ook een leuke vakantie opleveren!