Wie van kamperen houdt is in de Ardennen op de juiste plek. De Ardennen zijn het ideale gebied om lekker buiten te zijn. Of het nu om relaxen gaat of een inspannende outdoor vakantie, de Ardennen zijn er voor iedereen. Het leven op een camping is echt anders dan het leven thuis. De omgeving draagt hier zeker aan bij want de Ardennen heeft alles te bieden. Ook hier is men gek op lekker eten en wie van gastronomie houdt kan hier ook zeker aan zijn trekken komen.

Lekker vertoeven tussen het groen

De natuur in de Ardennen is adembenemend. Door op Kamperen Ardennen te klikken wordt alles in één oogopslag duidelijk. Een prettige camping voor het hele gezin maakt het verblijf in de Ardennen een stuk gemakkelijker. Lekker op een luie stoel een boek lezen bij de tent kan natuurlijk worden afgewisseld met een duik in het zwembad. De kinderen kunnen hun energie kwijt op alle glijbanen die er zijn zodat de ouders ook aan vakantie toekomen. Vanaf de camping kunnen de Ardennen verder worden ontdekt.

Ontspanning door inspanning

Spa Adventure organiseert heel wat verschillende outdoor activiteiten in de Ardennen. Heel wat uitdagende activiteiten zijn voor bijna iedereen toegankelijk gemaakt. Deskundige begeleiding zorgt er voor dat ongelukken worden voorkomen. Abseilen of klimmen over touwbanen moet wel veilig gebeuren zodat er optimaal genoten kan worden. Kajakken is vooral in de zomer populair. De vaarroutes zijn voor onervaren kajakkers goed te volbrengen. Ook bij het kajakken let men op de veiligheid. Na een inspannende dag is het lekker uitrusten op de camping in de Ardennen.

Een uitdagende omgeving

Ook al is relaxen de bedoeling de vakantie, de Ardennen is een omgeving waar altijd wel iets te zien valt. Er zijn heel wat mooie uitkijkpunten en het is altijd de moeite waard om toch even te stoppen en te gaan kijken. Buiten de steden en de dorpjes zijn er overal wandelpaden te vinden voor een korte of een lange wandeling. Steile wand klimmen of niet, een wandeling door de prachtige omgeving van de Ardennen hoort er ook zeker bij. Watervallen, beekjes en de vele bospaden maken de vakantie helemaal compleet.