Op Schoolreis in 2017? Ook de scholen gaan op stap met Reesttours.nl!

Met de grootst mogelijke zorg hebben wij voor 2016 een aantal schoolreisjes samengesteld. Wij hebben een selectie gemaakt van in totaal 20 bestemmingen, maar zijn hierin natuurlijk niet beperkt. Wanneer u zelf een andere bestemming in gedachte heeft, horen wij dit graag. Wij maken dan graag voor u een offerte op maat.

Heeft u naar aanleiding van ons aanbod een vraag of wilt u op vrijblijvend informatie opvragen voor uw school? Neemt u gerust met ons contact op via telefoonnummer (0522) 26 29 00 of per mail info@reesttours.nl en wij staan u graag te woord.

De touringcars

Reesttours rijdt met luxe touringcars, voorzien van tenminste 50 zitplaatsen, toilet, dvd-speler en barfaciliteiten. In onze touringcars geldt als stelregel: maximaal één persoon per zitplaats, ook voor minderjarigen. Deze zitplaatsen zijn allemaal voorzien van stoelgordels, welke gedurende het gehele vervoer verplicht gedragen dienen te worden. Uw chauffeur zal dit tijdens zijn welkomstgesprek ook aan u en de leerlingen vertellen. Onze chauffeurs zijn ervaren op alle fronten van personenvervoer en begrijpen dat u en uw leerlingen een dag willen hebben om niet snel te vergeten. Zij doen er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen.

Prijs

Bij elke door ons samengestelde schoolreis staan prijzen per leerling vermeld. Voor het berekenen van deze prijs zijn er meerdere factoren van belang, te weten de lengte van de dag, reisafstand en het aantal personen. Bij elke schoolreis treft u richttijden aan. Dit zijn de tijden dat u en uw leerlingen verblijven op de bestemming. De ophaaltijd bij school en de tijd terug bij school wordt hier met u op afgestemd. De verblijftijden op de bestemming kunnen wij natuurlijk desgewenst voor u aanpassen naar uw wens. Voor wat betreft de reisafstand hebben wij Meppel gebruikt als centraal punt en hanteren wij voor alle scholen in een straal van 20 kilometer om Meppel dezelfde prijs. De prijzen die u aantreft bij de schoolreizen zijn prijzen per leerling, op basis van het vervoer van 45 leerlingen met maximaal 6 begeleiders, waarbij de begeleiders niet bij u in rekening worden gebracht. Exclusief bij Reesttours verzorgen wij voor alle leerlingen limonade in de bus op zowel de heen- als terugweg. Voor de begeleiders is er koffie en thee aanwezig.

Alle genoemde prijzen zijn dus inclusief:
- Entreegelden
- Vervoer per luxe touringcar
- Parkeerkosten
- Limonade, koffie en thee in de touringcar

Specifieke wensen en behoeften

Wij verzorgen uw schoolreis van A tot Z zonder onvoorziene kosten. U heeft vooraf de kosten inzichtelijk en deze veranderen niet. Heeft u echter specifieke wensen of behoeften of wilt u aan de schoolreis wat toevoegen als bijvoorbeeld een hapje eten onderweg of op de bestemming of een alternatieve reisroute? Laat het ons weten en wij gaan hiermee aan de slag om ook dit voor u te verzorgen. Wij maken voor u een offerte op maat.

Kortingen

Bij de meeste schoolreisjes kunnen wij vroegboekkortingen hanteren, welke wij natuurlijk aan u doorberekenen. Bij elke bestemming ziet u de uiterste datum staat dat deze korting van toepassing is. Deze datum is twee werkdagen ná de datum dat wij van u het akkoord hebben ontvangen dat wij de reis mogen verzorgen, tenzij anders overlegd.

Reservering / facturatie

Wanneer wij van u een akkoord hebben gekregen op de door ons opgestelde offerte, wordt dit per mail aan u bevestigd. U ontvangt dan nog geen factuur van ons; deze ontvangt u pas ná de reis. De entreetickets worden direct besteld nadat wij de bevestiging hebben verstuurd, om overboekingen te voorkomen. De meeste parken hanteren 10 werkdagen vóór bezoek als uiterste annuleringsdatum. Binnen 10 dagen voor vertrek behouden wij ons het recht voor de entreetickets volledig bij u in rekening te brengen, mits deze niet meer geretourneerd kunnen worden.

Drukte in de parken

Net als uw school gaan nagenoeg alle scholen aan het einde van het schooljaar met de leerlingen op schoolreis. Wij willen u er daarom op wijzen dat de mogelijk bestaat dat er parken zijn die op bepaalde data geen grote groepen meer binnen kunnen laten omdat ze al volgeboekt zijn. Probeert u dit te voorkomen door tijdig te reserveren. Zo voorkomt u teleurstellingen en onnodig tijd om een nieuwe reis te plannen.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Na het accepteren van een offerte van een schoolreis gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden voor schoolreizen