TOURINGCAR VERHUUR

Veilig en comfortabel op weg

Reesttours beschikt over meerdere moderne jonge touringcars welke aan alle eisen en voorschriften voldoen. Bestuurd door vakbekwame, professionele en gastgerichte chauffeurs maakt dit de ideale combinatie voor uw reis.

Of u nu op zoek bent naar een touringcar voor dagtochten, als bijvoorbeeld een schoolreis, op stap met de businessclub, sportvereniging, het bedrijf, de familie of een vriendengroep, of dat u zoekt naar een vervoerspartner voor meerdaagse reizen, zowel nationaal als internationaal, of vervoer van kortere afstanden, als bijvoorbeeld vervoer naar een feestavond, van of naar een hotel, dan wel een pendeldienst, de mogelijkheden zijn onbeperkt bij Reesttours!

Voor gezelschappen tot 25 personen kunnen wij u vervoeren in onze miditouringcar, ideaal voor kleinere groepen.

Voor gezelschappen vanaf 26 personen hebben wij de beschikking over meerdere luxe jonge touringcars, allen voorzien van een fris en modern interieur, privacy glass, toilet, koffie-automaat en koelkast, airco en DVD met goede geluidsinstallatie.

Naast deze "standaard" touringcars hebben wij ook de beschikking over een VIP bus van het merk Mercedes-Benz, uitgerust met de meest milieuvriendelijke Euro VI-motor. Deze VIP touringcar is naast de "standaard" faciliteiten ook voorzien van WiFi, Digitenne, één USB aansluiting voor elke passagier, meerdere tafels en audiovisuele presentatiemogelijkheid via laptopaansluiting op meerdere monitoren met fantastische geluidskwaliteit.

Voor meer informatie of een scherp aanbod neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Vervoer tot 25 personen nodig?

Midi touringcar verhuuur >

Reesttours luxe touringcar verhuur voor dagtochten
Reesttours.nl - Touringcar verhuur met chaffeur, meerdaagse reizen Noord Nederland.
Reesttours.nl - Touringcar verhuur voor schoolreizen, bekijk ons complete aanbod.
Touringcar verhuur pendeldienst midden Nederland - Reesttours.nl
Reesttours touringcar verhuur voor dagtochten, schoolreisjes en meerdaagse reizen
Professioneel touringcar vervoer verhuur Reesttours Meppel