Reesttours schoolreisjes - Wildlands Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN

In WILDLANDS kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je samen met klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Onderweg leer je bovendien van alles over biodiversiteit en duurzaamheid. En vanaf voorjaar 2018 ga je een razendsnel duel aan in de nieuwe attractie. Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk!

Een entreeticket of het schoolreispakket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dagvullend programma.


SCHOOLREISPAKKET AVONTURIER

Dit schoolreispakket bestaat uit:
•Entree tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS
•Proviand menu (keuze uit drie menu’s - 1 keuze per reservering)
•Ontdekkingstocht.

Ontdekkingstochten duren circa 1 uur en zijn op drie niveaus.

'Overleven in de Jungle' - niveau 1 (groep 3/4)
Tijdens deze speurtocht door Jungola leer je hoe je kunt overleven in de wildernis. Wat kun je wel - of juist niet - eten? Hoe maak je vuur? En wat kunnen we leren van de dieren?

'Help de natuur' - niveau 2 (Groep 5/6)
In Serenga word je omringd door bijzondere dieren als nijlpaarden, giraffen, neushoorns en zebra's. Tijdens de speurtocht leer je over het belang van natuurbehoud.

'Schone oceanen' - niveau 3 (Groep 7/8)
In Nortica kom je alles te weten over de invloed van milieuvervuiling op de dieren en natuur. Hoe kunnen we voorkomen dat de ijskappen verder smelten, zodat unieke dieren als de ijsbeer straks niet verdwijnen.


Opties:
Schoolreispakket Avonturier (Proviand menu en ontdekkingstocht) à € 3,50


Website:
http://www.wildlands.nl
Mogelijke reisdata: Gehele jaar geopend

Prijs vanaf: € 22,50 p.p.


Aankomst park: 10:00 uur
Vertrek park: 15:30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden