Reesttours schoolreisjes - Nederlands Spoorwegmuseum Utrecht

NEDERLANDS SPOORWEGMUSEUM UTRECHT

Ontdek het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Een bezoek aan het museum duurt gemiddeld 3,5 uur. Bekijk en beleef, naast mooie historische treinen, ook de verschillende onderdelen van het museum waaronder de grote ontdekking, droomreizen en stalen monsters. Verken het werkterrein en het maliebaanstation en laat je meenemen in de vuurproef. Om het hele museum goed te doorlopen is er voor kinderen een speurtocht uitgezet.

Tijdens een schoolreisje ontdekken de leerlingen zelfstandig het museum.

Ze dalen af naar de mijnen van Engeland en maken kennis met De Arend, de eerste trein van Nederland. Ze reizen mee met de luxe Oriënt Express in onze theatervoorstelling. Maken een spannende rit langs, op en over treinen in Stalen Monsters en ervaren hoe het voelde om als een van de eerste machinisten een locomotief te besturen in De Vuurproef.

Het museum beschikt over een speeltuin, die vrij te bezoeken is tijdens een museumbezoek. Als het niet regent rijdt dagelijks ons kindertreintje de Jumbo-express.

Alle basisschoolleerlingen krijgen gratis de educatieve speurtocht Rondreis, waarmee ze zelfs de meest verborgen hoekjes van het museum zullen ontdekken.

Opties:
Bij het restaurant 'De Remise' is een kidsbox beschikbaar voor € 5,55. Er zijn twee varianten: frietjes, een snackje en een pakje drinken of 2 belegde broodjes (kaas-ham) stukje fruit en een pakje drinken. Ook kun je eigen meegebrachte lunch nuttigen


Website:
http://www.spoorwegmuseum.nl
Mogelijke reisdata: Dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Prijs vanaf: € 17,50 p.p.


Aankomst park: 10.30 uur
Vertrek park: 14.30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden