Reesttours schoolreisjes - Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

NEDERLANDS INSTITUUT VOOR BEELD EN GELUID

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur. Kom ons bezoeken en stap in de wereld van de media! In de Beeld en Geluid experience, een tijdelijke tentoonstelling of een event.

In het museum ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. BN'ers leiden je virtueel rond in de verschillende paviljoenen: kleine tentoonstellingen met elk een eigen thema.

Stap in de schoenen van een maker, ontdek hoe invloedrijk media zijn en kijk terug op de Nederlandse mediageschiedenis. Stap als presentator door de Showdeur, speel in een achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht of doe een optreden op het TopPop-podium in de POPstudio. Jij bent de ster in Beeld en Geluid!

Of plof neer in de Media Lounge en kijk en beluister 20.000 uur film, televisie en radio uit de collectie van Beeld en Geluid. In Kijkbuiskinderen kom je jeugdtelevisie voor alle generaties tegen en sta je zelfs oog in oog met de échte Meneer de Uil.

Van de allerkleinsten die op avontuur gaan in Media Ukkie Land tot zij die zich de eerste televisie nog herinneren: hier ben je uren zoet.


Website:
http://www.beeldengeluid.nl/
Mogelijke reisdata: Dinsdag t/m zondag

Prijs vanaf: € 18,25 p.p.


Aankomst park: 09:45 uur
Vertrek park: 14:15 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden