Reesttours schoolreisjes - Movie Park Germany Bottrop

MOVIE PARK GERMANY BOTTROP

Met vertier voor jong en oud is Movie Park Germany, vlak over de grens in Duitsland, een drukbezochte schoolreisbestemming vanuit de Benelux. Laat u in de nieuwe Star Trek launch coaster, die in 2017 opent, met warpsnelheid naar andere sferen lanceren. Ontmoet de populaire tv-helden Dora, SpongeBob en de Ninja Turtles in het echt, bezoek de nieuwe stuntshow of waagt u zich in één van de razendsnelle achtbanen!

Uitgeroepen tot “kindvriendelijk park” door de Duitse vereniging voor kinderbescherming en met het TÜV predikaat “OK voor Kids – veiligheid voorop” op zak, garandeert Movie Park Germany met zekerheid veel plezier!
Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops - The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Website:
http://movieparkgermany.de/nl
Mogelijke reisdata: Vanaf Vrijdag 29 Maart 2019 geopend!

Prijs vanaf: € 27,50 p.p.


Aankomst park: 10:30 uur
Vertrek park: 15:30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden