Reesttours schoolreisjes - Julianatoren Apeldoorn

JULIANATOREN APELDOORN

In de meer dan 60 te gekke attracties beleven de kinderen het allerleukste schoolreisje. Kinderpretpark Julianatoren is de ideale schoolreisbestemming voor kinderen tot 10 jaar. Ze maken een tocht in de Dino Tour waar ze oog in oog komen te staan met echte dinosaurussen, varen als echte piraten over de woeste golven in de Draaiende Piraat en maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates! Aan de kleintjes is uiteraard ook gedacht. Zij rijden als een echte cowboy over de Paardenbaan, gaan op safari door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park! En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia ontmoeten.
Voor welke groepen een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren geschikt is?

Een schoolreisje naar Kinderpretpark Julianatoren is té gek voor de kinderen van groep 1 t/m groep 6. Er is voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar oud echt van alles te beleven! Bij een schoolreisje in Kinderpretpark Julianatoren komen de kinderen oog in oog te staan met allerlei soorten attracties en shows! Klik onderstaand op een groep om te lezen wat er allemaal voor ze te doen is.Opties:
Lunch (patat & waterijsje) à € 2,75


Website:
http://www.julianatoren.nl
Mogelijke reisdata: Scholen zijn van harte welkom op iedere maandag tot en met vrijdag: •vanaf 19 april tot en met 19 juli ( behalve op feestdagen en de meivakantie van 29 april t/m 3 mei) •vanaf 19 augustus tot en met 6 september •vanaf 14 oktober t/m 25 oktober. En vanaf de zomervakantie tot aan de herfstvakantie kun je een schoolreis boeken op: •vrijdag 13, 20 en 27 september en 4 en 11 oktober.

Prijs vanaf: € 22,50 p.p.


Aankomst park: 10:00 uur
Vertrek park: 15:30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden