Reesttours schoolreisjes - Batavialand Lelystad

BATAVIALAND LELYSTAD

Zin in een grootscheeps 17de eeuws avontuur? Dat ook nog aansluit bij twee thema’s uit de canon van de Nederlandse geschiedenis? Meer weten over het Zuiderzeeproject? Of onderwerpen gerelateerd aan (maritieme) archeologie? Zet dan koers naar Batavialand, waar volop mogelijkheden zijn om je schoolreis op een leuke en leerzame manier te organiseren.

Batavialand heeft verschillende thema’s voor het basisonderwijs. Met kijk- en doe opdrachten ontdekken leerlingen alles over de thema’s binnen Batavialand.

De geschiedenis komt natuurlijk helemaal tot leven aan boord van de replica van het VOC-schip de Batavia. De educatieve programma's van Batavialand geven de thema’s extra diepte. Ze dagen de leerlingen uit om zelf op onderzoek uit te gaan.

Het is mogelijk jouw bezoek aan de Batavialand aan te vullen met een workshop bij een van de ambachten. Het biedt een leuke extra activiteit in het programma en laat de leerlingen kennismaken met het ambacht en hun eigen vaardigheden. Batavialand biedt diverse mogelijkheden aan zoals een workshop knopen, beeldsnijden of smeden. De workshops duren gemiddeld één uur en kan al gereserveerd worden vanaf € 5,00 p.p.!

Liever de leerlingen zelf op ontdekking laten gaan? Ook dat kan met een van onze speurtochten! Aan de hand van de uitgezette speurtocht gaan de leerlingen zelf op pad.

Website:
http://www.batavialand.nl/
Mogelijke reisdata: Het hele jaar geopend!

Prijs vanaf: € 17,50 p.p.


Aankomst park: 10:00 uur
Vertrek park: 15:00 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden