Reesttours schoolreisjes - Attractiepark Duinen Zathe

ATTRACTIEPARK DUINEN ZATHE

Vanaf 30 maart 2018 zijn wij weer geopend voor een nieuw spetterend seizoen! Met ook dit jaar weer het verkeerscircuit met agent Bromsnor. Agent Bromsnor gaat dit jaar de kinderen extra controleren bij het verkeerscircuit, weet iedereen de verkeersregels? Verkeersborden, rotondes en stoplichten, jij komt ze allemaal tegen bij ons op het verkeerscircuit. Agent Bromsnor geeft vanuit de verkeerstoren instructies aan de kinderen en wie niet stopt voor het rode verkeerslicht, krijgt een bekeuring! Om het nog completer te maken voor de kinderen is het ook mogelijk om je rijbewijs te halen.

Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier! Dit samen met het trapcircuit zorgt voor een onvergetelijk dag met een educatief karakter!

Om de dag compleet te maken heeft attractiepark Duinen Zathe het smikkelmenu wat jij eventueel kunt uitbreiden met een snack. Het smikkelmenu bestaat uit limonade voor de gehele dag, frites met mayonaise en een ijsje. Het smikkelmenu wordt geserveerd op het afgesproken tijdstip. Er kan gegeten worden in het sfeervolle overdekte restaurant en ook buiten op het terras, met uitzicht over het park. Meesters, juffen en alle andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino of thee nuttigen.

Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!


Opties:
Smikkelmenu: Limonade voor de gehele dag, frites met mayonaise en een ijsje. à € 2,50
Snack (frikadel of kroket) à € 1,00
Rijbewijs à € 1,00


Website:
http://www.duinenzathe.nl/
Mogelijke reisdata: Vanaf 6 April 2019 geopend!

Prijs vanaf: € 16,50 p.p.


Aankomst park: 10:00 uur
Vertrek park: 14:30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden