OVER ONS

Wanneer u op zoek bent naar vervoer, wordt er vaak niet bij stil gestaan wat er allemaal gebeurt als u een telefonisch of per mail contact zoekt met een vervoersbedrijf. Graag nemen wij u mee in onze onderneming en laten wij u zien wat wij allemaal doen, zowel voor als achter de schermen.

Onze planners zitten 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om uw vervoersopdrachten zowel telefonisch als per mail aan te nemen. Dit alles gebeurt vanuit ons bedrijfspand gevestigd in Meppel aan de Setheweg 11-24.
Reesttours - 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor Taxi, miditouringcar of touringcar vervoer

U vraagt een offerte aan

Nadat u ons benaderd heeft, gaan wij voor u aan de slag. Wij maken een op maat gemaakte offerte, waarin duidelijk beschreven wordt wat u van ons kunt verwachten en wat wij u voor een bepaalde prijs aanbieden. Daarnaast bieden wij u ook in deze offerte diverse opties aan, waar u optioneel voor kunt kiezen. Of u nu kiest voor uitsluitend het vervoer of een volledig verzorgde dag of meerdaagse reis, wij kunnen het u aanbieden. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee!

U bevestigt de offerte

Nadat u de offerte heeft ontvangen en deze akkoord heeft bevonden, wordt deze altijd, bij voorkeur per mail, aan u bevestigd middels een opdrachtbevestiging. In deze opdrachtbevestiging wordt duidelijk beschreven wat u heeft besteld en van ons kunt verwachten en tegen welk tarief wij dit voor u verzorgen. Tevens worden de mogelijke opties waarvoor uw keuze gevallen is, hierin bevestigd. Mochten er na ontvangst van de bevestiging toch nog wijzigingen zijn, bijvoorbeeld qua catering, het aantal passagiers of de gewenst rijroute, kunt u deze zolang de touringcar nog niet vertrokken is altijd kenbaar maken en gaan wij ons best doen dit voor u te realiseren.

De dag van het vervoer

Onze chauffeur verschijnt ruimschoots op tijd, representatief, fris en fruitig op de centrale om aan het werkt te gaan voor u! Nadat de originele vervoersopdracht is uitgereikt, welke de chauffeur één of meerdere dagen tevoren reeds digitaal heeft ontvangen om zich goed te kunnen voorbereiden op zijn of haar rit, begeeft uw chauffeur zich naar de touringcar en wordt deze controleert op alle mogelijke punten die van belang zijn om veilig en comfortabel vervoer te kunnen verzorgen, als bijvoorbeeld oliepeil, koelvloeistof, verlichting en schades. Nadat uw chauffeur ook het interieur heeft gecontroleerd op netheid, schades en de aanwezigheid van afvalzakjes, vertrekt uw chauffeur naar het ophaaladres, waar hij of zij ruimschoots op tijd zal arriveren en zich zal melden bij de door u aangewezen contactpersoon.

Tijdens het vervoer

Nadat de groep is ingestapt en de chauffeur u en uw gasten heeft geholpen met het inladen van eventuele bagage, gaat de reis van start. Voordat de chauffeur vertrekt stelt hij of zij zich aan u en uw gasten voor en geeft een korte uitleg over de diverse faciliteiten in de touringcar. Desgewenst kan ook het reisprogramma worden verteld, maar dit mag natuurlijk ook de reisleider binnen uw gezelschap zelf doen, via de speciaal daarvoor aanwezige reisleider microfoon. Gedurende de dag of dagen zolang als uw reis duurt, staat uw chauffeur klaar om u te helpen waar nodig. Na afloop van het vervoer Wanneer de chauffeur zijn rit heeft afgerond, begeeft hij of zij zich terug naar de centrale, alwaar hij de touringcar parkeert en wederom van binnen en buiten controleert. De ritopdracht en overige vervoersdocumenten worden ingeleverd op de centrale, waarna de touringcar 's avonds of 's morgens door ons schoonmaakteam onder handen wordt genomen, opdat ook voor de volgende reis de touringcar weer netjes en schoon voor de dag kan komen. De ritopdracht en overige vervoersdocumenten worden na afloop van de reis door onze administratie verwerkt, waarna u van ons een factuur voor de opdracht, bij voorkeur per mail, ontvangt.


Wagenpark

Reesttours beschikt over een wagenpark opgebouwd uit meerdere touringcars, allen modern, jong en in prima staat van onderhoud. Onze touringcars voldoen aan alle hedendaagse kwaliteits- en veiligheidseisen, als bijvoorbeeld gordels op alle zitplaatsen.

Ons wagenpark bestaat uit:

19-persoons miditouringcar

Voor kleinere groepen tot 20 personen is deze midi touringcar uitstekend geschikt. Deze midi touringcar blinkt uit in het vervoer naar en vanaf uw feestbestemming. Voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie (vier grote subwoofers en zware speakers, twee versterkers en krachtige radio met bluetooth verbinding om zelf uw muziek te regelen) en discoverlichting kan het dagje uit, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of elk ander feest al beginnen in de bus bestuurd door een gezellige vakbekwame chauffeur. Natuurlijk voldoet deze touringcar aan alle wettelijke veiligheidseisen, als veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, noodhamers en brandblusser.
Reesttours - De midi touringcars zijn zowel geschikt voor zakelijke vervoer als voor het vervoer van kleinere gezelschappen met een dagtocht of een uitje. Deze midi touringcars blinken echter uit in het feestvervoer! Voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie

25-persoons miditouringcar

 
Reesttours - Touringcar huren met chaffeur - Zakelijk vervoer, dagtochten of schoolreisjes

54-persoons luxe touringcar

Met een gezelschap op reis tot maximaal 54 personen? Dan voldoet deze luxe touringcar van het merk VDL BOVA zeker aan al uw wensen!

Deze touringcar is voorzien van:
· Toilet, DVD, audio, koffie/thee-automaat en koelkast;
· Schadevrij, dubbele beglazing, privacy glass, airco, luchtvering en uitstekend onderhouden;
· Voorzien van alle moderne en wettelijke veiligheidseisen, als veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, noodhamers en brandblusser;
· Verstelbare stoelen en voetsteunen, leeslampjes en gescheiden airconditioning voor alle passagiers.

Met deze touringcar wordt u comfortabel vervoerd naar uw bestemming!
Luxe touringcar huren inclusief Chaffeur - Reesttours.nl

59-persoons VIP touringcar

Wilt u met uw gezelschap zich als echte VIP laten vervoeren, dan is deze VIP touringcar uitermate geschikt. Of het nu gaat om een galafeest, een zakelijke presentatie, een buitenlandse delegatie of Burgemeester en Wethouders, bij ons kunt u hiervoor terecht!

Onze veelzijdige VIP touringcar van het merk Mercedes-Benz Tourismo is voorzien van de op dit moment meest milieuvriendelijke Euro VI motor. Met deze motor wordt een lagere uitstoot gegarandeerd, wat goed is voor het milieu.

Naast een lagere uitstoot is deze touringcar ook aanmerkelijk stiller, wat zorgt voor uiterst ontspannen, rustig en comfortabel vervoer.

Deze touringcar is uitermate veilig, in alle opzichten. Hij is uitgerust met onder andere een spoorassistent (SPA) en een noodremassistent AEBS (Advanced Emergency Braking System).
VIP Touringcar vervoer - luxe touringcar voor een galafeest, een zakelijke presentatie, een buitenlandse delegatie of Burgemeester en Wethouders, bij ons kunt u hiervoor terecht!


Voor de passagiers is deze VIP touringcar uitgerust met alle mogelijke en modernste snufjes, waaronder op diverse manieren te verstellen fauteuils, traploos verstelbare voetsteunen, prima luchtvering voor een hoog reiscomfort, audiovisuele presentatiemogelijkheid via laptopaansluiting op meerdere monitoren, toilet, tafels, keukenblok, koffie/thee-automaat, koelkast, WiFi, Digitenne en voor elke passagier een eigen USB aansluiting.

60-persoons touringcar

Gaat u op reis met een groot gezelschap tot maximaal 60 personen en wilt u iets minder luxe? Kiest u dan voor deze verlengde touringcar van het merk VDL BOVA.

Deze touringcar is voorzien van:
· Toilet, DVD, audio, koffie/thee-automaat en koelkast;
· Dubbele beglazing, privacy glass, airco en luchtvering;
· Voorzien van alle moderne en wettelijke veiligheidseisen, als veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, noodhamers en brandblusser;
· Verstelbare stoelen, leeslampjes en gescheiden airconditioning voor alle passagiers.

63-persoons luxe touringcar

Voor het vervoer van grote groepen is deze touringcar van het merk Mercedes-Benz Tourismo uitermate geschikt. Deze touringcar is voorzien van de op dit moment meest milieuvriendelijke Euro VI motor. Met deze motor wordt een lagere uitstoot gegarandeerd, wat goed is voor het milieu. Naast een lagere uitstoot is deze touringcar ook aanmerkelijk stiller, wat zorgt voor uiterst ontspannen, rustig en comfortabel vervoer.

Voor de passagiers is deze touringcar uitgerust met alle mogelijke en modernste snufjes, waaronder op diverse manieren te verstellen fauteuils, traploos verstelbare voetsteunen, prima luchtvering voor een hoog reiscomfort, audiovisuele presentatiemogelijkheid via laptopaansluiting op meerdere monitoren, toilet, keukenblok, koffie/thee-automaat, koelkast, WiFi, Digitenne en voor elke passagier een eigen USB aansluiting.

Naast een optimaal reiscomfort is deze touringcar ook uitermate veilig, in alle opzichten. Deze touringcar is uitgerust met onder andere een spoorassistent (SPA) en een noodremassistent AEBS (Advanced Emergency Braking System). Terwijl de SPA de bestuurder met trillingen in de zetel waarschuwt dat hij ongewild de markeringslijnen overschrijdt, verkleint het noodremhulpsysteem AEBS het gevaar voor een botsing met langzamere voorliggers of stilstaande hindernissen. Binnen een reeks opeenvolgende waarschuwingen voert hij bij dreigend gevaar een gedeeltelijke afremming of een noodstop uit om een botsing te vermijden of de ongevalsschade te beperken.
Daarmee voldoet hij volledig aan de vanaf eind 2015 geldende Europese voorschriften voor een autonome noodstop. Ook is deze touringcar voorzien van scheidingswanden, houdstangen en speciale fauteuils, die de energie bij een aanrijding of een koprol absorberen. Een levensbelangrijke bescherming voor alle passagiers.

Reesttours touringcar vervoer - 63-persoons luxe touringcar


Vanzelfsprekend is deze Tourismo ook voorzien van alle overige moderne en wettelijke veiligheidseisen, als veiligheidsgordels op alle zitplaatsen, noodhamers en brandblusser maar ook een brandblussystemen bij het motorcompartiment.

Chauffeurs

Een chauffeur van Reesttours is niet gewoon een touringcarchauffeur; hij/zij is naast bestuurder van de touringcar ook uw gastheer en reisleider tijdens de reis.

Wij doen er alles aan om voor u als gast het vervoer zo comfortabel en plezierig mogelijk te verzorgen, door aandacht te besteden aan omgangsvormen, kleding, rijstijl en verkeersinzicht.
Uw chauffeur en gastheer weet dan ook als geen ander hoe belangrijk een goed verzorgde en geslaagde rit voor u en uw gasten is. Om die reden zijn al onze chauffeurs representatief en altijd bereid om nét dat stapje extra te doen.

Uw gastheer zorgt dat kwaliteit en service centraal staat!

Verzorgingsgebied

Opererend vanuit het Drentse Meppel verzorgt Reesttours samen met Taxi "de REEST" al uw vervoersaanvragen. Of het vervoer verzorgd moet worden per taxi, minibus, midi touringcar of luxe touringcar, wij verzorgen het en bieden u passend vervoer. Ons verzorgingsgebied de volgende regio's, maar natuurlijk kunt u ook elders in Nederland of buitenland onze service inhuren. Vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zijn uw vervoerspartner.

Meppel

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Meppel, Nijeveen, Nijeveense Bovenboer, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Nijentap, Broekhuizen, De Schiphorst, Rogat.

Steenwijkerland

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Steenwijk, Vollenhove, Oldemarkt, Giethoorn, Steenwijkerwold, Tuk, Sint Jansklooster, Blokzijl, Wanneperveen, Kuinre, Zuidveen, Belt-Schutsloot, Willemsoord, Ossenzijl, Eesveen, Scheerwolde, Kallenkote, Heetveld, Dinxterveen, Kalenberg, Wetering, Witte Paarden, Moespot, Leeuwte, Dwarsgracht, Blankenham, Onna, Blauwe Hand, Basse, De Klosse, Ronduite, Jonen, Nederland, Paasloo, Barsbeek, Baarlo, Baars, Basserveld, De Bult, Doosje, IJsselham, Kadoelen, De Kolk, Marijenkampen, Molenhoek, Muggebeet, De Pol, Zuideinde.

Westerveld

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Havelte, Diever, Dwingeloo, Vledder, Uffelte, Wilhelminaoord, Wapserveen, Wapse, Darp, Nijensleek, Geeuwenbrug, Zorgvlied, Lhee, Vledderveen, Eemster, Dieverbrug, Frederiksoord, Havelterberg, Boschoord, Wittelte, Lheebroek, Leggeloo, Doldersum, Westeinde.

Staphorst

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Staphorst, Rouveen, IJhorst, Punthorst, Lankhorst, Hamingen, Halfweg, De Leijen, De Lichtmis, Slingenberg, Westerhuizingerveld.

Zwartewaterland

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis, Mastenbroek.

De Wolden

Hieronder vallen de volgende plaatsen: Alteveer, Ansen, Berghuizen, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Fort, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Oosteinde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen, De Wijk, Zuidwolde.

Vacatures

Doordat wij in ons verzorgingsgebied voor diverse opdrachtgevers het vervoer per touringcar verzorgen, zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe chauffeurs.

Wij zijn met name op zoek naar chauffeurs woonachtig in de regio Meppel voor diverse stromen van vervoer, als bijvoorbeeld vervoer voor sportverenigingen, bedrijven en scholen, vervoer naar diverse horecagelegenheden en treinvervangend vervoer, zowel vroegtijdig gepland als per direct oproepbaar bij treinuitval.

Lijkt dit je wat en ben jij representatief, klantvriendelijk, servicegericht en flexibel ingesteld en in het bezit van rijbewijs D met code 95, bereid om zowel door de weeks als in het weekend en zowel overdag als 's nachts je diensten te leveren? Dan pas jij bij ons in het team van gastheren en -dames!
Neem contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen

Naam:

E-mail:

Bericht:

Enquête

Kwaliteit en service staat bij Reesttours hoog in het vaandel. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, horen wij graag van onze gasten hoe zij het vervoer hebben ervaren. Wij willen u daarom vragen aan onderstaand klanttevredenheidsonderzoek deel te nemen:Tevens kunt u hier recensies lezen van gasten die u reeds voor zijn gegaan in het vervoer bij Reesttours.