Reesttours.nl - Touringcar verhuur dagtochten - Noord Groningen (Eemshaven & Appingedam)'
Reesttours.nl - Touringcar verhuur dagtochten - Noord Groningen (Eemshaven & Appingedam)

NOORD GRONINGEN (EEMSHAVEN & APPINGEDAM)

De Eemshaven
In 1972 werd De Eemshaven geopend, wat een direct gevolg was van de grote industriële ontwikkelingen in West-Europa tijdens de jaren vijftig en zestig. Aanvankelijk was het doel om ruimte te verschaffen aan grootschalige nieuwe industriële ontwikkelingen waaronder olieraffinaderijen en de (petro-)chemische industrie. Door de oliecrisis in de jaren zeventig en de daarop volgende recessie werd dit initiatief echter gedwarsboomd.

Appingedam
Waant u zich in een ver buitenland in Appingedam waar de mensen wegens ruimtegebrek hun keuken boven het Damsterdiep lieten uitsteken. Groningen en Appingedam zijn de twee middeleeuwse steden die de provincie rijk is. De hangende keukens zijn de beroemdste bezienswaardigheid van de stad, die in 1972 het predicaat beschermd stadsgezicht kreeg.

Programma
Om 09:00 uur vertrekken wij vanaf de door u gewenste opstapplaats richting Noord Groningen, waar wij rond 10:30 uur aankomen in de Eemshaven. Hier maken wij een touristische rondrit door het mooie Eemshaven met grote industrie als bijvoorbeeld de kolencentrale. Na deze rondrit nemen wij u mee naar een gezellig restaurant in de nabijheid van de Eemshaven, waar onze lunch wordt geserveerd. Na de lunch rijden wij door naar Appingedam, waar wij u mee aan boord nemen op een rondvaart langs onder andere de hangende keukens. Na deze rondvaart heeft u de gelegenheid om vrij rond te kijken in Appingedam.
Om 17:00 uur aanvaarden wij de terugreis, om zo rond 18:30 uur weer op uw opstapplaats te arriveren.
Mogelijke reisdata: Gehele jaar in overleg

Prijs vanaf: € 31,50 p.p.

Reis inclusief:
Vervoer per luxe touringcar Koffie en thee met wat lekkers op de heenweg Lunch nabij de Eemshaven inclusief één drankje naar keuze Rondvaart Appingedam Reserveringskosten

Aankomst tijd: 09:00 uur
Vertrek tijd: 18:30 uur

Tijden kunnen in overleg worden gewijzigd.

Contact gegevens

Dhr. Mevr.


Bij het aanvragen van een offerte van een dagtocht gaat u automatisch akkoord met onze Algemene vervoer- en reisvervoersvoorwaarden