één of meerdaagse reizen compleet voorzien inclusief vervoer. Bekijk onze aanbiedingen op Reesttours.nl/aanbiedingen/

WINTERSPORT IN WINTERBERG

Reesttours verzorgt ook deze winter weer voor vele wintersporters de reis naar Winterberg, het vanuit Nederland meest dichtstbijzijnde ski- en wintersportgebied, gelegen in het Sauerland. Wilt u ook genieten van een fantastische dag winterpret, of gaat u liever twee of drie dagen genieten van de winterse omstandigheden in Winterberg, volledig verzorgd inclusief hotelovernachtingen? Heeft u geen ski –en/of snowboarduitrusting en wilt u dat dit klaar staat bij aankomst in Winterberg? Bij Reesttours verzorgen wij dit allemaal en maken van uw dagtocht of weekend Winterberg een reis om nooit te vergeten!

Geen sneeuw geen kosten!
Wanneer u met ons naar Winterberg reist, garanderen wij dat er sneeuw ligt. Via diverse wegen houden wij tot een paar uur voor vertrek in de gaten of er voldoende sneeuw ligt. Is dit niet het geval, wordt er niet gereden en brengen wij u geen kosten in rekening.
Wat kunt u verwachten ?
Winterberg, gelegen in het Sauerland op z’n 800 meter hoogte boven de zeespiegel, is het vanuit Nederland dichtstbijzijnde ski- en wintersportgebied die met behulp van sneeuwkanonnen voldoende sneeuwzekerheid in de wintermaanden geeft. Het gebied beslaat 46 kilometer aan piste, waar wintersporters zich uitstekend kunnen vermaken op de pistes van verschillende niveaus. Blauwe en rode afdalingen genoeg, echter maar een paar zwarte. Hier is sneeuwpret voor jong en oud en wintersport van het hoogste niveau. Wilt u wél op wintersport maar niet ver van huis? Dan is een Winterberg de perfecte locatie! Een waar wintersportparadijs. Wintersport voor jong en oud! Niet alleen voor wintersport biedt Winterberg legio mogelijkheden, maar ook kunt u genieten van de mogelijkheden om te wandelen en zo te genieten van de mooie uitzichten die Winterberg rijk is. Wintersport Winterberg is uitermate geschikt om heen te gaan met de familie en met kleine kinderen. De restaurants zijn erop ingericht en ook zijn er mogelijkheden voor een Nederlandse kinderklas, mits de drukte dit toelaat.